Recept voor appeltaart met citroensap
Lekker een taart bakken met je vriendje of met je vriendinnen. Als het goed gaat is het heel gezellig. Daarom heb ik een recept voor jou om appeltaart met citroensap te maken!
Ingrediënten:
- 200 gram bloem
- 3 appels
- 2 eierdooiers
- 200 gram suiker
- Zout
- 70 gram margarine
- 8 gram gist
- 50 ml melk
- Ongeveer 1,5 sap van een citroen
Hoe?
Schil de appels en snijd ze in stukjes. Vermeng dan de stukjes appel met het sap van de halve citroen. Meng dan alle andere ingrediënten door elkaar tot je er een gladde deegbal van kunt maken.
Bedek de taartbodem met het deeg en leg de appelstukjes erop. Strooi een beetje suiker op de appelstukjes en bedek deze daarna weer met deeg. Bak de taart voor ongeveer 50 minuten op 160 graden goudbruin.
Eet smakelijk!