De beste festival outfits van dit jaar

Mode & Beauty door admin modeblog

Heb je dit jaar één of meerdere festivals op de planning staan? En kun je niet wachten om deze dagen of hele weekenden in stijl te beleven? Je bent dan vast en zeker druk na aan het denken over welke outfits je het liefste draagt. Dit jaar zijn er een aantal toffe trends waar je eigenlijk niet omheen kunt als het gaat om een festival outfit dames. Kom je daar op dit moment graag wat meer over te weten? We hebben er een paar voor je op een rijtje gezet in dit blog. 

Pak uit en val op met kleur 

Je hebt het vast en zeker al een keer voorbij zien komen. Het gebruik van kleur in outfits voor festivals is gewilder dan ooit. En eigenlijk is dat ook meer dan logisch. Je maakt het leukste feestje van het jaar nog wat feestelijker en je zongebruinde huid komt ook nog eens beter tot zijn recht. Van pastelkleuren tot aan fluoriserende kleuren en van pailletten tot aan panter. Op het gebied van prints en kleuren is er enorm veel mogelijk 

Ga voor een combinatie van lekker veel armbanden en kettingen

Heb je eenmaal een aantal leuke items gevonden die je aan wilt trekken op een festival? Het is dan de hoogste tijd om ook eens na te denken over de sieraden die je maar al te graag draagt. Want ook hiermee mag je dit jaar flink uitpakken. Combineer verschillende armbanden en kettingen met elkaar en geef hiermee een persoonlijke twist aan je eigen outfit. Het aanbod is enorm, zodat er voor iedereen altijd wel wat wils is.

Een stoere cowboy boot maakt je festival outfit helemaal af

De kers op de taart? Dat zijn natuurlijk de schoenen die je draagt. En aangezien je aardig wat stappen zet op een festival, is het enorm belangrijk dat de schoenen lekker zitten. Comfort en stijl komen helemaal samen als je de keuze maakt voor een cowboy boot. De laarzen lopen enorm fijn en de subtiele hak zorgt ervoor dat je op het einde van de dag geen last hebt van pijnlijke voeten. Het beste van alles? De laarzen zijn ook nog eens in tal van kleuren en prints te bestellen. Van felle contrasterende kleuren tot een laarsje in het zwart en wit. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Naar welke soort stijl gaat je voorkeur het meeste uit op dit moment?