Dit zijn de leukste tassen voor deze zomer

Mode & Beauty door admin modeblog

De zomer is eindelijk aangebroken en dat betekent dat het tijd is om eens even goed te kijken naar de zomer outfits en ook tassen die je nog in je kast hebt hangen. Ondanks dat je het meeste nog prima een jaar kunt dragen, willen wij meiden natuurlijk het liefst altijd iets nieuws. Zo heb je nooit genoeg kleding, schoenen en zeker ook tassen. Dit laatste is nu precies waar we het in dit artikel graag over willen hebben. Vooral tijdens de zomermaanden zijn de mogelijkheden namelijk enorm. Wat dacht je van het kopen van een mooie grote strandtas xxl om je handdoeken mee te kunnen nemen naar het strand, waarmee je er direct een stuk mooier uitziet of een handig klein tasje voor je telefoon, sleutels en wat make-up? Omdat de keuze enorm is, hebben we een selectie gemaakt van de leukste tassen voor deze zomer.

Strandtassen

We hebben hem al even genoemd, maar een strandtas is een absolute aanrader voor iedere vrouw! Een dagje aan het strand is natuurlijk heerlijk ontspannend, maar dat betekent niet dat je er niet fashionable uit kunt zien. Een leuke strandtas is dan ook een must have voor deze zomer als je het ons vraagt. Ga bijvoorbeeld voor een rieten tas met pompons voor een speelse en zomerse look. Of kies voor een gestreepte canvas tas voor een klassieke uitstraling. Vergeet niet om je zonnebrand, handdoek en een goed boek mee te nemen! Wil jij nu ook een mooie nieuwe strandtas? Kijk dan eens naar de enorme collectie tassen van Wallabag en scoor vandaag nog jouw (strand)tas. Hoe leuk is het om niet alleen een strandjurkje aan te hebben, maar er ook een bijpassende gave strandtas bij te hebben?

Clutch

Tijdens warme zomeravonden wil je liever niet met een grote tas sjouwen. Een clutch is dan de ideale keuze. Kies voor een exemplaar met een opvallende print of mooie details, zoals pailletten of borduursels. Hiermee creëer je een echte eyecatcher die je avondlook helemaal compleet maakt. Met een clutch kun je al je belangrijkste items meenemen, zonder dat het te zwaar wordt. Waar we vaak bij een clutch denken aan een chique aangelegenheid, is dit dus absoluut niet het geval. Het klopt inderdaad dat er ook ontzettend veel luxe varianten zijn, maar je scoort ze tegenwoordig ook voor een prikkie in verschillende webshops.

Crossbodytassen

Als je graag je handen vrij hebt, is een crossbody tas de ideale optie. Deze tassen draag je namelijk diagonaal over je lichaam, waardoor ze comfortabel zitten en je makkelijk kunt bewegen. Kies bijvoorbeeld voor een suède exemplaar met kwastjes of ga voor een leren variant met studs. Op die manier voeg je direct een stoer accent toe aan je outfit en doe je helemaal met de trend mee deze zomer. Overigens heeft een crossbody tas ook een redelijk tijdloos imago, dus ook in de zomermaanden zijn deze tassen ideaal. Dus wil je nu niet direct seizoensgebonden zijn, dan is dit een goede keuze als je het ons vraagt.